Získejte až 500 000 Kč na svůj projekt v rámci grantu AEIF 2018

Víme, že máte skvělé nápady. Řadu z nich můžete realizovat díky finanční podpoře z grantu AEIF 2018. Letos bude grant financovat projekty, které se vztahují k podpoře ekonomické prosperity, zapojení občanů do veřejných aktivit a lepší vládnutí, rozvoji vědy, technologie, zdraví a inovace, podpoře inkluze a vzdělávání a podpory žen ve veřejném životě, hospodářství, vzdělávání a sportech. Detaily o oblastech podpory naleznete zde. 

Chcete-li uspět, potřebujete mít minimálně inovativní nápad, tým, který kromě vás zahrnuje ještě 2 absolventy IVLP (či jiných programů), a štěstí.

Kolik korun můžu na projekt získat?

Maximum možné podpory je 25 000 USD, tedy něco přes 500 000 Kč. 

Do kdy je nutné předložit projekt?

Do 29.března 2018 do 20.00 hod.

O jaký projekt se může jednat?

Může to být například školení, kampaň podporující povědomí o problému, konference, seminář atd. Příklady úspěšných projektů naleznete zde.

Jak seženu absolventy IVLP, kteří by mohli podpořit můj projekt?

Obraťte se například na tajemnici našeho klubu Jitku Vildovou.

Podle jakých kritérií se hodnotí projekt?

Relevantnost tématu, originalita nápadu, proveditelnost realizace, stupeň zapojení absolventů programu, relevantnost aktivit, dopad projektu na cílenou skupinu, přiměřenost rozpočtu.

Na co nesmíte zapomenout?

Všichni alumni musí být zaregistrováni na https://alumni.state.gov. Vzhledem k tomu, že každý nově registrovaný absolvent programu musí být ověřen v databázi, může zabrat tento krok zhruba týden.


Vzor žádosti

Tipy

Další informace